Økologi

365 Økologi er vores helt egen serie med udelukkende økologiske produkter til discountpriser. Med over 300 forskellige 365 Økologi-varer på hylderne, bugner vores butikker af økologiske varer til alle dagens måltider. Hvad end du søger skyr til morgenmaden, æg til frokosten eller kartoflen til aftensmaden, så har vi det i vores 365 Økologi-sortiment.

U2A0590
U2A0451

Minirisk

365 Minirisk er vores helt egen serie af allergi- og miljøvenlige produkter indenfor husholdning, personlig pleje og babyprodukter – alt til discountpriser. Serien stiller ekstra skarpe krav til kemi, så du kan sikre en tør og ren baby, en solcremebeskyttet næse eller en ren tøjvask med god samvittighed.

Genbruger, så du kan genbruge

Vores butikker modtager hver dag varer, der er pakket ind i plastfolie for at beskytte dem under transporten. Det kan godt blive til rigtig meget plast hver dag. I stedet for at sende plastfolien videre som affald, indsamler vi nu folien og bruger den til vores nye genbrugs-plastikposer. På den måde går plasten ikke til spilde, og vi mindsker produktionen af ny plast.

Men den store gevinst for klimaet sker dog først, når du bruger din pose igen og igen. Og når posen er slidt op, så husk at smide den i plastikcontaineren – så møder du den måske som ny pose et andet sted.