Halloween 365
Halloween 365

Halloween

1454X1000 Spind Groen2 (1)

Er du klar til halloween?

365discount hjælper dig med forslag til alt fra uhyggelige lege til opskrifter, pynt etc.

Marius Ciocirlan T9pdhqcsyoq Unsplash

Den uhyggeligt hyggelige højtid.

Halloween er årets uhyggeligste hyggelige højtid med skræmmende udklædninger, onde hekse, flagermus, græskarlygter og masser af ballade.

I vores store tema om Halloween finder du:

  1. Skræmmende opskrifter til Halloween
  2. Uhyyyyggelige lege til halloween
  3. Pynt og skabeloner til halloween

Halloween mad – tips og tricks til skræmmende gode snacks m.m..

1454X1000 Spind Orange1

Spøgelsespizza.

SkræmmetipForm et uhyggeligt spøgelse eller et skræmmende ansigt med en ekstra ingrediens (fx peberfrugt, ananas, cocktailpølser eller lignende)!

Hos 365discount har vi alle ingredienser til at hjælpe dig i mål, både hvis du ønsker den hurtige og nemme version med færdig pizzadej, eller hvis du ønsker at bage selv.

I så fald kan du tage udgangspunkt i denne opskrift på pizza

Kelvin T Aca8moiid3g Unsplash
Græskar
1454X1000 Spind Groen1

Det syge græskar.

Skræmmetip: Brug vores græskarguide til at lave et græskarhoved. Lav nachos med guacamole, og anret guacamolen, så det ligner, at græskarret kaster op.

Vi kan hjælpe med nachos i flere forskellige smagsvarianter.

Til din guacamole kan du tage udgangspunkt i denne opskrift.

1454X1000 Spind Orange2 (1)

Troldefingre.

SkræmmetipLav pølsehorn med ketchup, og lad den ene ende være åben, så det ligner en afskåret finger. Placér en mandel på toppen i den anden ende, så det ligner en negl!

Igen kan vi hos 365discount hjælpe dig, hvis du ønsker en hurtig og nem løsning med klar pølsehornsdej. Alternativt kan du tage udgangspunkt i denne opskrift på pølsehorn

Troldefingre
Cupcakes
1454X1000 Spind Groen2 (1)

Blodige cupcakes.

Skræmmetip: Lav blodige "øjne" på toppingen med rød frugtfarve. Generelt er frugtfarve godt til at pynte serveringsfade med ”blod” så maden bliver ekstra uhyggelig!
Tag udgangspunkt i denne opskrift på cupcakes.

Skræmmende Halloween lege.

Når det er Halloween skal man lege, for selvom det er uhyggeligt, skal det også være sjovt! Find inspiration i de rædselsvækkende lege herunder.

Slik eller ballade

Slik eller ballade (på engelsk trick or treat) er en klassisk leg til halloween. Det går ud på, at alle børn klæder sig ud i farverige, flotte og frygtindgydende kostumer, hvorefter de går rundt og banker på huse i nabolaget. Når der åbnes, siger børnene ”Slik eller ballade!”, og så må du hellere have slik klar! For ellers må børnene lave ballade. Forslag til ballade:

  • Toiletpapir i postkassen
  • Hænge uhyggelig pynt på døren
  • Banke på døren igen og råbe ”Bøøøøh!”

Spøgelseshuset

Alle skal være inde i samme rum (det kan også være i haven). I starter med at vælge en spøgelsesjæger, og resten er spøgelser. Spøgelsesjægeren stiller sig ved en stikkontakt (med ryggen til de andre og med lukkede øjne), mens spøgelserne gemmer sig rundt omkring. Spøgelsesjægeren tæller til 30 og slukker lyset. Det er vigtigt, at der er helt mørkt! Nu skal spøgelsesjægeren finde spøgelserne i mørket. Det spøgelse, der findes til sidst, er spøgelsesjæger i næste runde. Husk, det er i orden er sige ”BØØØØH!”

Pas på genfærdet

Lav en rute med forhindringer gennem huset eller haven – det må gerne være svært! På tur skal I nu går baglæns (ja, baglæns!) gennem ruten. Hvis du rammer noget, er der et genfærd, og du skal nu bede det pænt om at lade dig være i fred! Den som rammer færrest genfærd er mindst hjemsøgt og har vundet!