Helt sin egen - og også økologisk

365 økologi er vores helt egen serie, der gør det nemt for dig at få masser af økologi til hverdagspriser. Der er flere end 300 forskellige økologiske varer på vores hylder i alle kategorier lige fra frugt & grønt, mejeri, kolonial og kød. Så uanset om du vil have skyr til morgenmad, æg til frokost eller kartofler til aftensmad, så finder du det i vores 365 økologi-sortiment. Det gør 365 økologi til en naturlig del af hverdagen. Mens udvalget af økologiske varer hele tiden bliver større og større, så forbliver priserne lave. Det skal nemlig være nemt for dig at vælge økologi hver eneste dag.

Hos os må du godt have kæmpe forventninger til vores lave priser, der aldrig bliver for høje.
Til gengæld vokser og vokser vores 365 økologi-serie hele tiden, og vi tæller mere end 300 økologiske varer i alle butikkerne nu. Selvfølgelig til hverdagspriser.

Design Uden Navn (31)

Alle BPA’er ud af dåsen

Vi har forbudt al Bisphenol A i vores 365 Økologi dåser.

Bisphenol A er et kemisk stof, der kan anvendes på indersiden af dåser. EU vurderer, at Bisphenol A er hormonforstyrrende for mennesker og mistænkes for at bidrage til at sænke fertilitet og at piger går tidligere i pubertet. EU har foreslået at sænke grænseværdien for stoffet*, men vi har for længst helt forbudt brugen af BPA - og alle andre bisphenoler - i vores egne varemærker, f.eks. 365 Økologi-serien.

Det rigtige sted at spare – når du stiller skarpe krav til kemi

FAQ om 365 økologi

Hvad er 365 økologi?
365 økologi er en produktserie af Coop, hvor alle produkter er økologiske.

Hvor mange produkter er der inden for 365 økologi?
Der er over 300 forskellige økologiske varer i vores 365 økologi-produktserie. Det er alt fra frugt og grønt til mejeriprodukter og kemifri kropspleje.

Hvor kan man købe 365 økologi produkterne?
Du kan købe 365 økologi-produktserien i din lokale Coop365. Find din nærmeste Coop365 her, og hvornår der er åbent.