Skøn sommerret med kylling, tomatsalat og kartoffelbåde 
Du kan købe alle ingredienser i din lokale 365discount

Følg nedenstående opskrift eller bliv inspireret af den korte video 💚
Videoen kan du også finde på Instagram @365discount og @benjaminkanu_

Ingredienser:

Kyllingen:
1 hel Coop kylling 1350g
1 citron
1 bundt frisk timian 
1 spsk. salt
2 tsk. peber 
Paprika og chili efter smag

Kartoffelbåde:
1 kg 365Økologi kartofler 
1 spsk. tørret timian 
1 tsk. salt
1 tsk. peber 
1 spsk. olivenolie

Tomatsalat:
3 tomater 
1 rødløg 
1 frisk mozzarella 
Lidt olivenolie, salt og peber

Sommer dip:
3 spsk. 365Økologi creme fraiche 
1 frisk dild 
1 frisk purløg
1 tsk. sennep 
1 tsk. salt 
Lidt peber

Fremgangsmåde:

1. Start med at rense kyllingen med koldt vand. Når den er renset, dubbes med papir, så den er helt tør 
2. Kom herefter kyllingen over i et ildfast fad og dryp med citron.
3. Når kyllingen har fået citronsaft over det hele, tilsættes salt, peber, paprika. Derefter smøres det godt ind og til sidst lidt chili.  
4. Timian og citronbåde puttes ind i kyllingen, så smagen får lov at trænge ud i kødet. 
5. Tilsæt lidt vand og kom kyllingen i ovnen på 235 grader varmluft i 15 min. Og skru derefter ned på 180 grader i yderligere 35 min.

6. Mens kyllingen er i ovnen, skæres kartoflerne i både og krydres med timian, salt, peber og olivenolie og kom dem så i ovnen i cirka 40 min.

7. Når kyllingen er færdig, tages den ud til hvile, i minimum 20 min.

8. Til salaten, skæres tomater, rødløg og mozzarella i tynde skiver og anrettes efter eget valg. Top med olivenolie, salt og peber.

9. Til dressingen, kommes cremefraiche over i skål, hvorefter der tilsættes purløg, dild, sennep, salt og peber.

Velbekomme