1
1

Se hele videoen nedenfor, hvor Benjamin laver opskriften eller på Instagram @365discount og @benjaminkanu_

Ingredienser til 2 portioner:

Pasta

250 g. spinat Fettuccine fra 365Økologi

1 god håndfuld salt

Laks

2x Coop laksefileter

2 spsk. Olivenolie fra 365Økologi

Salt og peber

Avokadocreme

2 avocadoer fra 365Økologi

3 spsk. cremefraiche fra 365Økologi

1-2 fed hvidløg

1 håndfuld frisk basilikum

1 spsk. pinjekerner

Saften fra en halv time

1 tsk. Salt

Pynt

Hakket frisk persille

Revet parmesan

Fremgangsmåde: 

Start med at skrabe indholdet ud af 2 avocadoer. Derefter kommes de over i en minihakker, hvor der tilføjes cremefraiche, hvidløg, frisk basilikum, pinjekerner, lime og lidt salt. Når alle tingene er tilsat, hakkes/blendes massen.

Vandet sættes over til pastaen, med godt med salt. når vandet koger, kommes pastaen i og skal derefter koge i cirka 5-6 min.

Imens pastaen koger, steges laksefileterne på en varm pande, med lidt olivenolie, salt og peber i cirka 3 min. på hver side.

Hæld vandet fra pastaen fra og bland cremen op i pastaen.

Servér på en tallerken og top med frisk persille og lidt parmesan.