

Se hele videoen nedenfor, hvor Benjamin laver opskriften eller på Instagram @365discount og @benjaminkanu_
Ingredienser til 2 portioner:
Pasta
250 g. spinat Fettuccine fra 365Økologi
1 god håndfuld salt
Laks
2x Coop laksefileter
2 spsk. Olivenolie fra 365Økologi
Salt og peber
Avokadocreme
2 avocadoer fra 365Økologi
3 spsk. cremefraiche fra 365Økologi
1-2 fed hvidløg
1 håndfuld frisk basilikum
1 spsk. pinjekerner
Saften fra en halv time
1 tsk. Salt
Pynt
Hakket frisk persille
Revet parmesan
Fremgangsmåde:
Start med at skrabe indholdet ud af 2 avocadoer. Derefter kommes de over i en minihakker, hvor der tilføjes cremefraiche, hvidløg, frisk basilikum, pinjekerner, lime og lidt salt. Når alle tingene er tilsat, hakkes/blendes massen.
Vandet sættes over til pastaen, med godt med salt. når vandet koger, kommes pastaen i og skal derefter koge i cirka 5-6 min.
Imens pastaen koger, steges laksefileterne på en varm pande, med lidt olivenolie, salt og peber i cirka 3 min. på hver side.
Hæld vandet fra pastaen fra og bland cremen op i pastaen.
Servér på en tallerken og top med frisk persille og lidt parmesan.