COOP HGDA Cover 2000X500px
COOP HGDA Cover 600X400px

Ny podcast 🎧 

365discount er en dagligvarebutik til danskernes hverdag, og derfor giver det god mening at høre mere om, de mange forskellige hverdage danskerne har.

For at blive klogere på dette har vi sponsoreret denne nye podcast, hvor Sisse Sejr og Esben Bjerre inviterer med inden for i deres hjem til en snak om, hvad de andre gør med deres familieliv, økonomi, tid, mad og alt det andet, der fylder i hverdagen.

Hvad gør de andre - afsnit 1

TV- og radiovært Sofie Østergaard kommer forbi hjemme hos Sisse Sejr til en snak om overskud i hverdagen og gode investeringer, når man har en travl hverdag. Hun har nemlig udgivet bogen "sparegrisanarkisten" og ved alt om, hvordan man får mere overskud i budgettet til det gode, sjove og de helt store drømme

Hvad gør de andre - afsnit 2 

Hvordan klarer man egentlig hverdagen, hvis man ikke er to forældre?

Det taler Sisse og Esben først med podcaster og journalist Mathias Bundgaard om. Han er kun sammen med sin datter halvdelen af tiden, og hun er kun lige knap halvandet - så hvordan fungerer det i praksis?

Efterfølgende kommer pressefotograf og Sisses veninde Sisse Stroyer forbi til en snak om at være selvvalgt enlig mor på fuldtid. Undervejs skal Sisse selv prøve at være alene med to børn, for Esben skal nemlig på forretningsrejse till New York.

Hvad gør de andre - afsnit 3 

⏰ Den daglige kamp mod uret.


Den ene redder liv, den anden flytter liv. Så hvilket job er vigtigst, hvis der pludselig opstår sygdom eller andet, der rokker ved hverdagen?


I dette afsnit af ’Hvad gør de andre?’ har Sisse Sejr og Esben Bjerre besøg af deres to gode venner, der er henholdsvis sygeplejerske og pilot, til en snak om, hvordan de klarer et liv og jobs, der sjældent er 9-17.

Hvad gør de andre - afsnit 4

🍅 Hvad er egentlig bedst? Tomater kørt ind fra Spanien midt i sæsonen eller den danske version opvokset i et energikrævende drivhus?


Influenceren Gittemarie Johansen besøger Sisse Sejr. Hendes mission er at guide forbrugeren og sine følgere gennem den grønne jungle – uden at give os sort samvittighed.

Hvad gør de andre - afsnit 5 

”Det gør da ikke noget, at man sætter lidt ambitioner på sine børns vegne.”

I dette afsnit af ’Hvad gør de andre?’ taler journalist Adnan Al-Adhami med Sisse Sejr og Esben Bjerre om, hvordan det var at komme fra Bagdad og vokse op i Viborg, om at være homoseksuel i en minoritetsfamilie og hvordan han drømmer, hans egen familie skal være 💭

Hvad gør de andre - afsnit 6

Irina Olsens mor havde ambitioner om, at hun skulle blive verdens bedste kunstskøjteløber, men til sidst måtte Irina sige fra, da hun ikke længere kunne klare de konstante krav, skader og slankekure.

I dag er Irina gået sine egne veje, og flere hundredetusinde mennesker følger med på hendes Instagram.

Sisse Sejr har inviteret Irina hjem til en snak om hendes imponerende drivkraft, da hun selv oplever en eksistentiel krise i forhold til, hvad hun vil med sit arbejdsliv.

Hvad gør de andre - afsnit 7

🍰 ”Det er nok for mig at tage en bid af kagen. Jeg behøver ikke spise det hele”

Hvordan kan man vinde ’Den store bagedyst’ og så holde sig så trænet og sund som Sæþór Kristínsson? Det prøver Sisse Sejr at finde ud af i dette afsnit af ’Hvad gør de andre?’, for hun vil gerne være sund, men hun vil ikke slippe det søde liv.

Hvad gør de andre - afsnit 8

“Det er facitlisten der kommer i dag.”

Det er altid rart at få et godt råd, men det er som regel langt sværere at efterleve dem – både dem vi får, og dem, vi giver. I ottende og sidste afsnit af ‘Hvad gør de de andre?’, gør Sisse og Esben status over, hvad de har lært af deres gæster om økonomi, sundhed og en grønnere livsstil. Og så har de besøg af Esbens mor, der giver sin vurdering af de yngre generationer.