beige.jpg
beige.jpg

NÅR VI SIGER GRØN
...så mener vi det.

Vi elsker økologi. Derfor tjekker vi hele tiden, at vi har så mange økologiske varianter som overhovedet muligt – og der vil løbende komme flere til. Så er økologi en hjertesag for dig, er der masser af håndplukkede muligheder til dig og din familie.

img-3x.png
coop_igen_og_igen_pose_sRGB.png

VI GENBRUGER, SÅ DU KAN GENBRUGE

Vores butikker modtager hver dag varer, der er pakket ind i plastfolie for at beskytte dem under transporten. Det kan godt blive til rigtig meget plast hver dag. I stedet for at sende plastfolien videre som affald, indsamler vi nu folien og bruger den til vores nye genbrugs-plastikposer. På den måde går plasten ikke til spilde, og vi mindsker produktionen af ny plast.

Men den store gevinst for klimaet sker dog først, når du bruger din pose igen og igen. Og når posen er slidt op, så husk at smide den i plastikcontaineren – så møder du den måske som ny pose et andet sted.

TJEK PÅ KEMI

Bum! Vi vil undgå skadelig kemi i både fødevarer og emballage. Derfor er vi ekstra skrappe og stiller strengere krav til vores leverandører, end loven kræver. Coop har for længst fjernet hormonforstyrrende stoffer, bisphenoler og fluorstoffer i alle vores egne emballager. Vi tolererer heller ikke skadelige fluorstoffer i hudpleje, og vores egen 365 Minirisk-serie med produkter til både personlig pleje og vask/rengøring er alle miljø- og allergimærkede, så familien er i trygge hænder.