Det rigtige sted at spare

Uanset om du sidder med statsbudgettet, firmaudgifterne eller husholdningskontoen skal der tit spares – og ofte kan det være svært at finde de rigtige steder at spare. Skal der virkelig skrues ned for årets biografture? Skæres i støtten, når de ringer på døren med raslebøssen? Er der gaver, der kan sløjfes? Kan knækbrød være aftensmad?

Det er et af familielivets store spørgsmål: Hvor skal der spares – hvor kan der spares? For spares skal der for det meste og for de fleste. Men det skal nødigt gå ud over glæden eller kvaliteten.

I Coop 365discount finder du både det sjove, det gode og det grønne – altid til discountpriser, så du selv på sådan en helt almindelig mandag kan fylde kurven med ordentlige varer – også når du stiller skarpe krav til mindre kemi, foretrækker økologiske varer eller når tiden kun er til on-the-go eller ready-to-cook mad. Og på den måde kan vi måske hjælpe dig, til at spare færre af de gode, hjælpsomme og sjove oplevelser væk.

i 2022 fortsætter vi rejsen og når året er omme, er vi oppe på ca. 200 butikker på landsplan, så du og resten af Danmark får lettere ved at vælge.

Det rigtige sted at spare.